در 1945 بعد از سال‌ها تلاش مخترعان در صنایع غذایی، روش صنعتی برای «جداسازی ساقه و تخم‌های فلفل دلمه‌ای» چنین ابداع شد که فلفل‌ها را در یک محفظه دربسته می‌ریختند و بعد از گذاشتن درپوش، از یک دریچه به مقدار 8 اتمسفر فشار هوا در محفظه تزریق می‌کردند. این مقدار فشار باعث می‌شد تا فلفل‌ها از محل اتصال ساقه خودبه‌خود ترک بخورد و بشکند و هوا وارد فلفل‌ها شود. با این کار،  فضای داخل و خارج فلفل‌ها هم‌فشار می‌گردد. حال، ناگهان دریچه محفظه را باز می‌کنند تا به دلیلی اختلاف فشار، تخم فلفل و ساقه‌ها ناگهانی به بیرون پرتاب‌شده و بدنه گوشتی آن‌ها در محفظه می‌ماند.

 

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آقای ژنراتور طایفه تالیشاهی دلـــ تنگــ امام زمان (عج) شرکت ابزار مطمئن سارا گرافيگ وهنر گاه نوشته آموزش پرواز و خلبانی فوق سبک مرجع مقالاتتخصصی ساخت و ساز سرقت