در 1945 بعد از سالها تلاش مخترعان در صنایع غذایی، روش صنعتی برای «جداسازی ساقه و تخمهای فلفل دلمهای» چنین ابداع شد که فلفلها را در یک محفظه دربسته میریختند و بعد از گذاشتن درپوش، از یک دریچه به مقدار 8 اتمسفر فشار هوا در محفظه تزریق میکردند. این مقدار فشار باعث میشد تا فلفلها از محل اتصال ساقه خودبهخود ترک بخورد و بشکند و هوا وارد فلفلها شود. با این کار، فضای داخل و خارج فلفلها همفشار میگردد. حال، ناگهان دریچه محفظه را باز میکنند تا به دلیلی اختلاف فشار، تخم فلفل و ساقهها ناگهانی به بیرون پرتابشده و بدنه گوشتی آنها در محفظه میماند.
ادامه مطلب
درباره این سایت